5 alimente care dau strălucire pielii tale

12 iunie 2017   Viață de vedetă

O piele frumoasă a reprezentat întotdeauna o carte de vizită, fiind o oglindă a sănătăţii tale, arătând cât de mult dormi şi ce obiceiuri alimentare ai. După ce vei integra în meniul tău aceste 5 alimente, aproape că îi vei face concurenţă soarelui.

S-a demonstrat că oamenii îi consideră mai atractivi pe cei a căror faţă radiază,în urma consumului de fructe şi legume care conţin caroten,în timp ce feţele cu un conţinut ridicat de melanină în urma bronzului au fost găsite mai puţin atractive. Iată ce alimente îţi fac pielea să radieze!

Morcovii

Aceste legume crocante au o mulţime de substranţe hrănitoare pentru piele ta,vitaminele B şi C şi au în plus şi proprietăţi antiinflamatoare.

Citeşte şi:Cum te ajută sucul de morcovi să scapi de acnee

Roşiile

Roşiile conţin licopen,un antioxidant care luptă împotriva radicalilor liberi,ajutând pielea să se refacă în urma arsurilor solare.

Citeşte şi:Cele mai eficiente măşti cu roşii

Verzituri

Spanacul,broccoli,salataverde şi varza ajută circulaţia,datorită antioxidanţilor şi a fierului conţinute,aşa că nu lăsa să treacă o zi fără o salată.

Cartofii

Cartofiidulci sunt una dintre cele mai bune surse de carotenoide,vitamina C şi totodată de colagen,ajutând pielea să fie frumoasă,suplă şi strălucitoare.

Pepenele galben

Pepenele galben este un fruct cu un conţinut ridicat de apă,care îţi hidratează pielea şi ajută celulele să se regenereze,datorită acidului folic. În plus,este şi prietenos cu silueta,încât îl poţi consuma cu încredere.

Mai multe