5 păcate pentru piele

24 martie 2011   Viață de vedetă

Bronzul artifical are preţul lui:îmbătrâneşte pielea de trei ori mai repede şi creşte riscul apariţiei cancerului de piele.

Exerciţiile sunt foarte bune pentru piele deoarece accelerează circulaţia sângelui şi elimină toxinele. Imediat ce ai terminat ora de sport,dă jos echipamentul şi fă un duş. Toxinele pe care tocmai le-ai eliminat prin transpiraţie sunt pe haine şi-ţi înfundă porii.

Cremele de faţă anti-aging se folosesc începând cu vârsta de 20 de ani. Atunci începe,de fapt,procesul de îmbătrânire al pielii. Nu aştepta apariţia primelor riduri pentru a folosi cremele specifice.

Oricât de obosită ai fi,nu sări peste etapa demacherii. Chiar dacă nu te-ai fardat,piele trebuie curăţată de praful de peste zi.

Instalaţia de aer condiţionat recirculă aerul,deci la un moment dat va fi plin de impurităţi. În plus,aerul condiţionat usucă foarte tare pielea. După ce ai stat câteva ore într-o încăpere cu aer condiţionat,sau după un zbor cu avionul,faţa trebuie demachiată neapărat cu şerveţele umede pentru a curăţa şi hidrata pielea.

Mai multe