5 ponturi pentru unghii frumoase

30 decembrie 2013   Viață de vedetă

Mâinile frumoase sunt oglinda feminităţii, aşa că ai grijă de ele! Mai ales în sezonul rece, acestea au nevoie de îngrijire specială. Uite ce trebuie să faci.

1. Nu-ţi mai roade unghiile şi nu-ţi mai rupe cuticulele. Se pot infecta destul de serios şi în plus,acest tip de agresiune îţi strică în timp forma şi calitatea unghiei.

2. Poartă mănuşi din cauciuc atunci când speli vasele sau chiuveta cu detergenţi mai duri. Acestea asigură o barieră protectoare împotriva substanţelor chimice nocive,care îţi pot distruge unghiile.

3. Fă-ţi săptămânal o manichiură ca la carte. Îndepărtează orice depuneri sau cuticule uscate. Mai apoi,hidratează-ţi bine mâinile şi dă-te pe marginea dintre unghie şi deget,cu un ulei special.

4. Nu uita să-ţi iei vitaminele. Un supliment de biotină este de mare ajutor pentru unghiile tale. Produsele,de orice fel,chiar şi lacurile colorate,ce conţin biotină,sunt recomandate.  

5. Fă-ţi un tratament. Aplică direct pe unghie,o capsulă de vitamina E. Foloseşte un ac,dă o gaură în capsulă şi aplică uleiul direct pe unghie.

Mai multe