Acesta este antioxidantul care combate acneea!

4 decembrie 2014   Viață de vedetă

Resveratrolul este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi naturali, un preţios polifenol, ce se află în compoziţia fructelor roşii. Îl găsim în cantităţi relevante în struguri, zmeură, vin, must, afine şi merişoare.

Se ştie de mult că acest antioxidant ne protejează sistemul cardiovascular,previne depunerea colesterolului,poate ajuta la menajarea diabetului şi ar putea preveni dezvoltarea cancerului. Însă,studiile recente s-au concentrat pe capacitatea resveratrolului de a stimula regenerarea pielii şi pe capacităţile acestuia de a contracara efectele negative ale expunerii la soare,poluare dar şi de a ameliora acneea.

Acest antioxidant a început să fie încorporat în diverse creme şi preparate pentru pielea obosită,deoarece are proprietăţi regeneratoare şi un puternic efect antirid. Astfel,în urma unor studii recente s-a ajuns la concluzia că,din pricina proprietăţilor antimicrobiene şi antibacteriene ale resveratrolului,acesta poate fi un aliat de încredere în lupta împotriva acneei.

Află mai multe despre beneficiile resveratrolului aici.

Mai multe