Activ pe rețelele sociale chiar și după gratii! Ce a postat P.Diddy din închisoare?

16 octombrie 2024   Viață de vedetă

La cât de grave sunt acuzațiile care i-au fost aduse, faimosul rapper ar trebui să păstreze tăcerea și să primească cu demnitate pedeapsa. Când colo, trimite mesaje din celula lui de închisoare!

Toată lumea a fost șocată să-l vadă pe Diddy în închisoare făcând prima lui postare pe rețelele sociale de după gratii. Muzicianul de 54 de ani e acuzat de trafic de persoane și a primit alte șase plângeri de agresiune sexuală pe 14 octombrie, când au apărut noi procese împotriva lui.

Însă fostului iubit al lui Jennifer Lopez nu i-a păsat de asta! Ea a vrut să-I transmită un mesaj aniversar fetiței lui, Love, care a împlinit doi ani, și nimic nu l-a împiedicat să facă asta.

Diddy, Sean Love Combs pe numele lui real, așteaptă să înceapă procesul în New York, după ce a fost acuzat de trafic de persoană și implicare în procesul de prostituție. P. Diddy este acuzat că a manipulat victime pentru a lua parte la orgii care au ținut zile întregi.

„Asociații” muzicianului le drogau pe femeile respective, pentru a nu se opune în niciun fel, și le amenințau dacă dădeau cumva semne că nu sunt de acord cu ce se întâmpla la vestitele „petreceri albe” ale lui P. Diddy.

Conform autorităților americane, vedeta are aprobată doar o oră pe săptămână pentru vizite sociale, dar nu se știe dacă o va vedea pe micuța Love de ziua ei. Se pare că vedeta are acces la telefon pentru a lua contact cu familia lui, susține People.

„E foarte preocupat de binele copiilor săi”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail. „Are trei copii minori, doi dintre ei neavând un părinte lângă ei în acest moment. De fapt, patru din cei șapte copii ai lui nu au niciun părinte lângă ei, atât timp cât el este încarcerat”, a continuat sursa cu pricina.

„Te doare sufletul să-I vezi pe copiii lui că trec prin ceea ce trec ei acum. Pentru ei, Diddy nu e Diddy, e tata. El a fost întotdeauna un părinte devotat”, a conchis acesta. poate trebuia să se gândească la asta înainte de-a comite acele atrocități!

foto - Shutterstock

Mai multe