Adela Popescu, cadou de la iubit o vacanţă la Roma

13 octombrie 2011   Viață de vedetă

Adela Popescu, interpreta Ralucăi din serialul „Pariu cu viaţa" şi-a serbat cea de-a 25 aniversare la Roma, alături de iubitul ei, Radu Vâlcan.

Minivacanţa la Roma a fost un cadou din partea lui Radu,de care Adela Popescu s-a bucurat din plin. „Cadoul lui Radu  pentru mine  fost unul neaşteptat. Am petrecut 4 zile superbe la Roma,ne-am bucurat de străduţe boeme,încărcate de istorie,am mâncat la colţ de stradă,am gustat din clătite imense pe scările din Piazza di Spagna,am bătut la pas toate străduţele. A fost pentru prima dată de când merg la Roma când nu mi-am propus o anume destinaţie. Ieşeam din cameră şi o luam la pas până seara târziu”,mărturiseşte Adela.

Pe 8 octombrie,când a împlinit 25 de ani,Adela a avut parte de o zi plină de surprize. „Dimineaţa am luat micul dejun la o terasă de pe stradă,am băut un cappuccino delicios,ne-am plimbat apoi ore bune şi ne-am întâlnit,din pură întâmplare,cu un coleg din echipa de filmare de la „Pariu cu viaţa” care se afla la Roma,de ziua lui. Ne-a sunat să ne spună că este acolo şi am constatat că era la o distanţă de două mese de noi. Mi s-a părut o mare coincidenţă”,spune Adela.

Cei doi amorezi n-au ratat o vizită la Fontana di Trevi. „Ne-am pus câte o dorinţă,dar o ţinem secretă până se va împlini. Am prins o vreme excelentă,am băut cafea dimineaţa,seara ne uita Dumnezeu la câte o terasă cu o sticlă de vin în faţă şi cu forforta turiştilor din jurul nostru. Am mâncat pâine cu ulei de măsline şi prosciutto. Am avut o zi de naştere perfectă”,a conchis Adela.

       

Mai multe