Adela Popescu, schimbare de look: „Mai blondă şi mai cu părul scurt de atât nu am fost niciodată“

20 august 2020   Viață de vedetă

Prezentatoarea emisiunii ,,Vorbeşte Lumea”, Adela Popescu a trecut printr-o schimbare neaşteptată de look. Ea a renunţat la părul lung şi a optat pentru un bob scurt. Vedeta a ales şi o culoare mult mai deschisă decât nuanţa naturală a părului său.

„Gata, măi, fetelor, am facut-o! Mai blonda si mai cu părul scurt de atăt nu am fost niciodata. (…) Cum vi se pare?“, a scris Adela pe Instagram.

«Nicio alta variantă nu ţi-a stat la fel de bine ca aceasta…top!», i-a scris prietena ei, Dana Rogoz. Fanii au venit şi ei cu sute de comentarii de apreciere.

Copiii Adelei n-au fost însă la fel de entuziasmaţi: ,,Dragilor, am ajuns acasă, sunt mândră tare de schimbarea mea de look şi ştiţi ce mi-a zis copilul...că nu mă recunoaşte şi să mă fac la loc mama lui. Ce mă fac eu în situaţia asta?", le-a mărturisit Adela fanilor ei pe Instagram. 

Mai citeşte şi: GALERIE FOTO Andreea Bălan, în vacanţă cu fetiţele. Costumul ei de baie a devenit obiectul criticilor pe Internet

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Adela Popescu a aniversat recent 5 ani de ,,Vorbeşte lumea“, alături de colegii de la ProTV. În vârstă de 33 de ani, Adela este mama a doi băieţi simpatici, pe care îi educă împreună cu actorul şi prezentatorul Radu Vâlcan.

Recent ea a mărturisit într-un interviu, exclusiv pentru revista Click! pentru femei, cum este să fii mamă de băieţi:  „Este o provocare, în primul rând, dar şi o mare bucurie. Cred că nu se compară cu nimic din ceea ce am trăit şi, cu siguranţă, nu a devenit mai uşor de când a apărut cel de-al doilea pentru că există, evident, destule diferenţe între ei. Cei doi sunt foarte veseli, dar în rest sunt destul de diferiţi. Alexandru vorbeşte mult, iubeşte tot ce ţine de artă: să i se citească, să înveţe cântecele, în schimb lui Andrei îi place să danseze. Andrei a fost, de la început, mai tandru. Alexandru acum se transform într-un băieţel care ştie să protejeze.

Referitor la ideea de a mai avea un copil, pentru moment ne concentrăm toată atenţia asupra lui Alexandru şi a lui Andrei. Cel mic este în perioada în care descoperă totul şi este foarte curios, nu are răbdare să stea într-un singur loc, aşa că vrem să-i acordăm cât mai mult timp. În acelaşi timp, e normal să petrecem vreme şi cu cel mare, chiar dacă el devine mai independent şi găseşte tipuri diferite de jocuri.“

Sursa foto: Instagram/adela_popescu

Mai multe