Adele se retrage din lumea muzicală, pentru 5 ani

15 februarie 2012   Viață de vedetă

După ce a devenit extrem de cunoscută cu piesa “Someone like you”, Adele a decis să ia o pauză de cinci ani în cariera ei muzicală. Câtăreaţa britanică vrea să îşi dedice timpul relaţiei sale şi să se căsătorească.

Aflată într-o relaţie cu Simon Konecki,Adele consider că este important să îşi dedice timpul vieţii sentimentale. “ O să plec naibii pentru patru-cinci ani. Când lucrez continuu relaţiile mele se duc de râpă. Cel puţin aşa o să fiu îndrăgostită şi fericită”,afirmă Adele.

În ceea ce priveşte felul ei de a fi ca iubită,Adela a declarat pentru Vogue că îi place să fie dramatică,putând trece foarte repede de la o stare la alta. “Nu sunt bipolară,dar trec de la «Te iubesc » la «Pleacă dracului din casa mea» foarte repede. Şi nici nu vorbesc despre asta. Pur şi simplu tac.”,dezvăluie cântăreaţa.

Adele este o cunoscută cântăreaţă şi compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial,fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. De asemenea,cântăreaţa este câştigătoarea a 8 premii Grammy. Până în prezent,Adele a lansat pe piaţă două albume,"19" şi "21".

Mai multe