Adevăratul motiv pentru care Oana Roman a ajuns pe un pat de la spital. A stat doar pe perfuzii

16 septembrie 2019   Viață de vedetă

Oana Roman a ajuns pe un pat de spital şi şi-a îngrijorat fanii după ce a postat o imagine cu ea pe una dintre reţele de socializare. Vedeta a trecut prin clipe dificile în ultima perioadă, motiv pentru care a decis să spună totul despre starea sa de sănătate.

Oana a fost invitată la o emisiune tv de la Antena Stars, unde a povestit că a mers să se interneze pentru că se simţea epuizată. A avut nevoie de perfuzii şi vitamine pentru a-şi reveni complet, iar acum spune că este bine, cel puţin din punct de vedere fizic.

„M-am internat şi mi-au băgat perfuzii cu vitamine şi tot ce trebuia. Am stat de vineri seară, până luni la prânz. Mi-a prins bine. Condiţiile sunt de parcă aş sta la un hotel de 5 stele. Faptul că am putut să stau singură, să dorm, sa mă relaxez, m-a ajutat foarte mult. Odihna de câteva zile m-a ajutat sa pot să o iau de la capăt.(...) ", a povestit Oana.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, mamă la 50 ani: T”ot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult!”

Cât despre soţul său, Marius Elisei, Oana spune că este lângă ea şi o susţine complet. "El rezistă că este mai tânăr şi e trecut prin mai puţine lucruri decât mine. Nu a avut aşa multe probleme. Nu pot să zic că a trăit drame.(...) Viaţa m-a obligat să trec prin multe lucruri şi de asta am mai mare anduranţa. Şi bărbaţii pot duce nişte lucruri pe care femeile nu le pot duce. Nu-s de acord cu feminismul dus la extrem.” a declarat, în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Oana Roman.

Mai multe