Adrian Ţuţu îţi pregăteşte ceva

23 iunie 2011   Viață de vedetă

Câştigătorul show-ului „Românii au talent” de la postul de televiziune Pro TV, Adrian Ţuţu, a semnat cu casa de discuri MediaPro Music şi urmează să lanseze un nou single, apoi un album.

Adrian Ţuţu pregăteşte un material discografic pentru care a intrat deja în studiourile de înregistrări. Potrivit unui comunicat de presă al MediaPro Music,single-ul urmează să fie lansat la sfârşitul acestei veri.

„Sunt fericit că pot face următorul pas alături de MediaPro Music şi sper să nu-i dezamăgesc pe cei care au avut şi au încredere în mine. Prima piesă la care m-am gândit este pentru cei din noua generaţie,dar piesele de pe album vor fi dedicate tuturor. Sunt la fel de nerăbdător ca şi voi să lansez în primul rând single-ul şi apoi albumul. Sper că veţi fi alături de mine şi-mi doresc să fac treabă bună în continuare”,a declarat Adrian Ţuţu.

Adrian s-a născut la 11 martie 1992 în Bucureşti,iar la vârsta de patru ani s-a mutat împreună cu familia la Focşani. Viaţa l-a readus în Bucureşti unde tot ceea ce şi-a dorit dintotdeauna începe să devină realitate.

Compune şi cântă melodii rap încă de când a rămas orfan. A scris prima lui piesă în memoria părinţilor.Publicul a primit foarte bine compoziţiile lui prezentate la concursul „Românii au talent”-„E Evident” şi „Iubiţi-vă Părinţii”-recunoaştere care l-a ajutat pe Adrian să fie tot mai încrezător în talentul şi viitorul lui.

Adrian se bucură de o susţinere notabilă şi în mediul online,unde are o comunitate numeroasă de admiratori,în special tineri din generaţia lui.

Mai multe