Ai grijă de tine, în funcţie de cât timp ai!

9 iunie 2017   Viață de vedetă

Să ai grijă de tine este o necesitate pentru suflet şi sănătate.

Nu am timp deloc,ce ma fac?

Folosestesapun lichid si gel de dusin recipiente mari – astfel incat sa nu mai pierzi timp saptamanal prin magazine pentru a le cumpara. Economisesti si timp si bani pentru ca gelurile de dus si sapunurile lichide din gama Relax de la Family Care iti ofera o cantitate suficienta pentru a acoperi nevoile intregii familiei la un pret avantajos. In acest fel vei reusi sa satisfaci nevoile diferite si dorintele diverse ale celor dragi.

De asemenea,e bine sa stii ca intr-un minut vei avea tenul perfect curatat folosind dischetelepentru demachiere din bumbac 100% din gama Lovely,de la Family Care.

O ora,doar a mea!

Atunci rasfat sa fie,nu doar rutina! E momentul sa te relaxezi cu ajutorul aromelor delicate si proprietatilor nutritive si hidratante ale sarii de baie Relax de la Family Care. Aceasta are si un avantaj suplimentar:este suficienta folosirea unei singure jumatati de capac de sare de baiepentru o experienta completa. In plus,pentru un masaj bland si eficient foloseste floarea de masaj tot din gama Relax de la Family Care. Cine este pregatita sa dea drumul la muzica ambientala si sa isi pregateasca baia relaxanta?

Eu sunt mamica,ma gandesc si la ingrijirea copilului meu

Baita de zi cu zi poate fi o activitate grozava pentru legatura dintre tine si copilul tau. Mai ales cand esti linistita pentru ca stii ca folosesti produse de calitate,special gandite pentru pielea delicata a celor mici. In gama Joy de la Family Care iti ofera gel de dus si sampon dar si produse destinate igienei orale.

Ok,eu stiu ce fac de acum,dar pentru EL?

Si pentru partenerul tau e simplu – tot la Family Care gasesti produse din gama Active create special pentru rutina de ingrijire zilnica a barbatilor.

Family Care. Ocroteste. Iubeste. Ingrijeste.

             

Produsele pot fi gasite pe rafturile hypermarketurilor si supermarketurilor din intreaga tara.

Mai multe