Alex Bodi, atac la fosta soţie. Ce a putut să spună despre Bianca Drăguşanu: ”E instabilă psihic!”

18 martie 2020   Viață de vedetă

Scandalul izbucnit între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi este departe de a se fi încheiat, iar acesta a făcut afirmaţii halucinante la adresa fostei soţii.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat cu mare tam-tam, după multe discuţii în contradictoriu şi chiar acte de violenţă.

După ce Bianca şi-a acuzat soţul de violenţă şi a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu urmele agresiunii fizice la care ar fi supus-o Alex Bodi şi apoi a deconspirat faptul că fostul ei soţ are un dosar penal emis de autorităţile germane, pentru trefic cu substanţe interzise, iată că omul de afaceri a ripostat şi a făcut publice detalii halucinante.

Bianca Drăguşanu a vrut să se sinucidă: ”Am găsit-o pe jos la 6 dimineaţa. Am video!"

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram şi pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorţeze, termenul nostru de divorţ era pe 3, ea putea să mă denunţe că nu m-am prezentat la divorţ. Ea nu a vrut divorţul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul.

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă graniţa.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion şi eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena şi s-a întors singură la Bucureşti. Dacă îşi dorea atât de mult divorţul, dacă îşi dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliţie, nu a oprit-o nimeni.

Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi de dragul fiicei ei: ”N-ar fi trebuit să asiste la asemenea scene!”

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliţie, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic aşa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune', a declarat Bodi pentru cancan.ro.

Mai multe