Alexandra Popa: «Mama m-a părăsit la 10 ani»

24 iulie 2018   Viață de vedetă

Cuvântul „mamă” nu-mi mai spune nimic de când aveam 10 ani şi gândindu-mă la ce a fost, nu ştiu dacă mi-a spus vreodată ceva.

Oricât de şocant ar părea, mama ne-a părăsit fără nicio explicaţie pe sora mea şi pe mine, lăsându-l singur pe tatăl nostru.

De atunci, ea n-a mai ştiut ce înseamnă să aibă grijă de noi când ne-a fost rău, să ne dea un sfat la nevoie, să ne îmbrăţişeze şi să ne spună că ar face orice pentru a ne vedea fericite, să nu mai vorbim de vreun ajutor material.

A plecat cu amantul pe care-l avea de când eu eram în vârstă de doi ani, lăsând un bărbat minunat, pe tatăl meu mult iubit, cu inima secată de durere.

De atunci, bunica (foto sus) a fost mamă pentru noi. Are 74 de ani şi lucrează ca bonă pentru a mă ţine pe mine la facultate, iar eu meditez copii la limba engleză pentru a mai avea un ban de buzunar.

Sunt studentă la Facultatea de Litere şi la Facultatea de Economia Turismului. Tatăl meu s-a stins din viaţă acum doi ani, în urma unui infarct, dar eu cred că a murit de tristeţe. O iubea prea mult pe mama.

Ne este foarte greu. Câte am îndurat, numai sufletul nostru ştie.

Nu obişnuiesc să povestesc multora despre viaţa mea, dar o fac acum în speranţa că mamele care sunt tentate să-şi abandoneze copiii, citin­­du-mi povestea, se vor gândi de două ori înainte.

Dau meditatii la engleză ca să am un ban de buzunar

Mai multe