Ali Campbell şi-ar dori să cânte cu Eminem

17 iunie 2011   Viață de vedetă

Fostul solist al formaţiei de muzică reggae UB40, Ali Campbell a declarat că şi-ar dori o colaborare cu artistul de muzică rap Eminem. Motivul? Amandoi reprezintă "vocile albe ale muzicii negre".

Aceasta a povestit în cadrul conferinţei de presă de ieri,16 iunie,că albumul său recent intitulat "Great British Songs" s-a născut din plăcerea de a interpreta coveruri ale unor cântăreţi consacraţi de origine britanică.Printre cele mai iubite piese muzicale se numără "You Really Got Me" (The Kinks),"Hard Days Night" (The Beatles),"Paint It Black" (Rolling Stones),

Artistul a mai amintit despre motivul plecării din trupa UB40 (în 2008,după 28 de ani alături de trupă).  "Nu ne mai înţelegeam cu managerul nostru. M-am simţit puţin trădat",a declarat artistul.

Ali Campbell este un cântăreţ de muzică reggae apreciat atât în ţara sa cât şi peste hotare,reuşind să vândă de-a lungul carierei sale peste 60 de milioane de discuri în toată lumea. Pe lângă numeroasele piese care s-au impus în topurile U.S. Billboard Hot 100,artistul se poate lăuda cu premii precum Ivor Novello pentru "realizări pe plan internaţional",iar în 2007,cu discul de aur pentru albumul de succes "Running Free".

Mai multe