Ana Morodan a ajuns de urgenţă la spital. Bloggeriţa are mâna în ghips: "M-am dus cu degetul în pungă!"

21 februarie 2020   Viață de vedetă

Panică pentru Ana Morodan, după ce bloggeriţa a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a ajuns la spital "cu degetul în pungă", iar doctorii i-au pus mâna în ghips. Vedeta s-a amuzat alături de fanii săi, pe Instagram.

Cunoscută pentru stilul ei excentric şi mereu directă, Ana Morodan le-a povestit urmăritorilor săi ce a păţit în stilul său caracteristic. 

„Mi-am pierdut eu puţin din volumul degetului, dar volumul genelor nu a fost niciodată mai amplu şi mai satisfăcător. Sunt de neratat când dau constant din ele în timpul vizitei medicului”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Ana Morodan, mărturisiri despre bărbatul pe care-l iubeşte: ”E cu 11 ani mai mare decât mine!”

Ana Morodan a stârnit rapid curiozitatea fanilor, care au întrebat-o cum a ajuns în această situaţie, scrie spynews.ro

Desigur, comentariile haioase au curs valuri, iar atunci când colega de breaslă, bloggeriţa Alina Ceuşan, i-a comentat la postare, replica Anei a fost directă: „Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă."

Cine este Ana Morodan?

Ana Morodan are 34 de ani, 1,62 înălţime şi s-a născut în Arad. Este singură la părinţi şi a terminat Dreptul. Şi-a început cariera la vârsta de 24 de ani, când, influenţată de bloggeri internaţionali, a decis să urmeze această cale. După cum ea însăşi recunoaşte, nu a fost deloc uşor, dar consideră că a reuşit.

Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!” Ana Morodan a fost cea care şi-a creat primul blog de stil personal din România. După ce a cunoscut succesul online, şi-a angajat o firmă de consultanţă, care i-a şi creionat un brand personal, unul potrivit imaginii şi dorinţelor sale, alegându-se astfel cu titulatura de Contesa Ana Morodan. 

Mai multe