Analia Selis a devenit mamă pentru a doua oară

28 mai 2012   Viață de vedetă

Tiago, cel de-al doilea copil al cântăreţei Analia Selis şi al violoncelistului Răzvan Suma s-a născut pe cale naturală, sâmbătă, 26 mai, la ora 22.22. Micuţul este sănătos, are 3,700 kg şi 53 de centimetri.

Ziua de sâmbătă a fost lungă şi minunată. N-ar ajunge nici măcar vorbele să descriu ce sentimente am. Atât de frumos este,încât nu-mi ajung cuvintele. Am retrăit sentimentul acela unic de a-mi aduce copilul în lume şi senzaţia aceea indescriptibilă,la fel ca şi cu Noa.

În momentul în care l-am văzut,m-am simţit de parcă Dumnezeu a pus mâna pe mine. Răzvanşi eu nu avem cuvinte. Tiago şi Noa îmbogăţesc iubirea şi viaţa noastră”,a declarat Analia după naştere.

Primul copil al celor doi,Noa,s-a născut la începutul anului trecut,după ce a fost îndelung aşteptată:„Eram un balon enorm şi Noa parcă dansa în pântecul meu! Am aşteptat-o de Crăciun,apoi de Revelion,dar n-a vrut să vină”,ne-a spus ea. Abia în seara de 2 ianuarie a început travaliul,iar Analia a născut pe cale naturală,a doua zi,în jurul orei 20.00.

Cu un an înainte,chiar de Sărbători,Analia pierduse o sarcină,aşa că emoţiile au fost foarte mari. „A fost tare greu atunci. Am pierdut sarcina în ziua de Crăciun. Dar a trecut şi ca fiecare experienţă,bună sau rea,te învaţă ceva. Răzvan m-a ajutat să trec peste asta”,  ne-a zis ea. Pe lângă soţul ei,muzica şi publicul i-au dat puterea să meargă mai departe şi să creadă că într-o zi i se va întâmpla şi ei minunea de a fi mămică. Şi iată că acum este de două ori mămică!

Mai multe