Anamaria Prodan a fost înlocuită! Cine este vedeta care va prezenta ”Gospodar fără pereche”

10 octombrie 2019   Viață de vedetă

Anamaria Prodan a ales să plece de la PRO TV pentru a se dedica muncii în fotbal, iar aceasta a fost înlocuită. Mai exact, emisiunea ”Gospodar fără pereche” va fi moderată de Geanina Ilieş, care a participat la ”Ferma” şi care a fost ani de zile prezentatoare la Antena 1.

Anunţul a fost făcut în cursul zilei de joi, iar vedeta a oferit deja primele declaraţii, arătându-se extrem de încântată.

„Preiau ştafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, şi îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaţionali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să începem filmările”, spune Geanina Ilieş despre noul rol.

Impresarul sportiv Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii încă din primul sezon şi s-a ocupat inclusiv de episodul pilot din sezonul trei, cel în care sunt prezentaţi gospodarii.

În urma cu câteva zile a anunţat că pune punct colaborarii cu emisiunea Gospodar fără pereche, chiar în emisiunea La Măruţă.

”, a spus Anamaria Prodan.

Emisiunea de la Pro TV este făcută după formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.

Mai multe