Anamaria Prodan, de nerecunoscut după ce a renunţat la emisiunea de la PRO TV. Vedeta s-a tuns scurt şi s-a vopsit blond platinat

26 noiembrie 2019   Viață de vedetă

A renunţat la emisiunea pe care o modera la Pro TV, iar acum Anamaria Prodan este de nerecunoscut, întrucât a optat pentru o schimbare de look îndrăzneaţă.

Extrem de îndrăzneaţă şi curajoasă, fosta prezentatoare TV a ales să-şi schimbe look-ul, aşa că a mers la un salon din Capitală, unde s-a lăsat pe mâinile unui hairstylist celebru.

Astfel, sexy-impresara s-a tuns scurt, până pe umeri, şi-a făcut breton şi… asta nu e tot! A decis să-şi schimbe şi nuanţa podoabei capilare: un blond platinat.

        View this post on Instagram                   FINAL ❤️❤️😂👀👀👀👀🤷‍♀️👌new Me ❤️ @bassamdabbas @bassamconceptsalon @buenobiahair A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on Nov 26, 2019 at 3:18am PST

FINAL ❤️❤️😂👀👀👀👀🤷‍♀️👌new Me ❤️ @bassamdabbas @bassamconceptsalon @buenobiahair

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Mărturisiri cutremurătoare: ”Am trecut prin momente foarte grele!”

Evident, schimbare a fost pe placul multor internauţi, care s-au declarat încântaţi de alegerea vedetei.

Anamaria Prodan renunţă la televiziune! De ce a plecat la ”Gospodar fără pereche”: ”Nu pot să rup legătura cu familia!”

Anamaria Prodan a renunţat la Gospodar fără pereche în direct  

Anamaria Prodan a mărturisit la emisiunea de pe PRO TV după ce fetele i-au reproşat că petrece prea mult timp cu ele şi, pentru că urmează o perioadă aglomerată în ceea ce priveşte munca ei în fotbal a decis să renunţe. 

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal şi trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan în direct, în emisiunea ”La Măruţă” 

Mai multe