Anca Serea s-a îngrăşat. Câte kg a luat la această sarcină

18 mai 2019   Viață de vedetă

Soţia lui Adi Sîna este însărcinată cu al şaselea copil al ei. Vedeta se află în luna a şaptea, ultimul trimestru de sarcină. Şi Anca Serea s-a îngrăşat doar 4 kg!

Cât s-a îngrăşat Anca Serea la a şasea sarcină

Până în prezent, vedeta tv a susţinut că a luat doar 4 kg în greutate. Anca Serea se află la a şasea ei sarcină, la vârsta de 38 de ani. Vedeta a mărturisit că îşi doreşte să nască natural, asa cum şi-a adus pe lume şi ceilaltţi cinci copii.

Anca Serea a ales să nască într-un spital din Bucureşti. Aceasta a mărturisit că se gândeşte deja la al şaptelea copil. A mărturisit că, dacă ar fi să mai rămână gravidă din nou, şi-ar dori să aibă un băieţel.

„Am luat patru kilograme, ma simt excelent. Nu am pofte, nu am greţuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naşte tot natural, ca pe toţi ceilalţi copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al şaselea, să fac cezariană!”, a declarat Anca Serea pentru click.ro.

Copiii au ales numele bebeluşului - Leeah

„Am fost şi i-am cumpărat un carucior, hăinuţele urmează. Copiii noştri de-abia îşi aşteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuţei, sunt foarte entuziasmaţi. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o aşteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină şi al şaptelea”, a explicat ea.

Citeşte şi: Fructul care o ajută pe Anca Serea să aibă o siluetă de invidiat: "Nu-mi lipseşte niciodată"

Mai multe