Andra, în lacrimi din cauza lui Tudor Chirilă. Ce i-a spus colegul ei de emisiune

17 noiembrie 2018   Viață de vedetă

Vineri seara, atmosfera la Vocea României a devenit incendiară. Tudor Chirilă a reuşit să o facă pe Andra să plângă cu nişte comentarii caustice, specifice lui. Vedeta nu a fost mulţumită de reprezentaţia fetelor Claudia Popină şi Izabela Barbu, concurentele Andrei.

Tudor Chirilă nu s-a putut abţine să nu le critice pe fetele Andrei. Artistul nu a fost mulţumit de modul în care Claudia Popină şi Izabela Barbu au cântat piesa ”Cry Baby”. Aşa că a început să folosească nişte cuvinte care au rănit-o pe Andra. Sensibilă din fire, artista a început să plângă.

Andra a urcat pe scenă bucuroasă să-şi îmbrăţişeze elevele, în ovaţiile publicului. În acel moment, Tudor Chirilă a început să îşi spună părerea despre modul în care fetele Andrei au cântat.

Tudor Chirilă, comentarii acide la Vocea României

„Am rămas şocat un pic aşa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Îţi zic sincer. Aveţi nişte voci bune, excepţionale, dar total nepotrivite în cântecul ăsta. M-am simţit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona şi am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereţi.

Aţi vrut să demonstraţi ceva, dar n-aţi mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins… Cea mai asumată şi aruncată în nebunia asta e Izabela. Auzi, Andra, tocmai pentru că nu am fost furat de moment ca voi sunt şi mai obiectiv”, a comentat Tudor Chirilă în stilul său unic.

Replica Andrei către Tudor Chirilă

„E părerea lui, deşi mă doare ce spune. Tudor Chirilă de-a lungul anilor a mai dat acest cântec altor concurente concurente, dar viziunea mea aceasta a fost şi văd că a plăcut publicului. Ce bine că suntem diferiţi şi nu gândim la fel…”, a spus artista în timp ce îşi ştergea lacrimile.

'N-o lua personal, că greşeşti…' a încercat Tudor să îi explice Andrei.

La finalul momentului, Andra a fost nevoită să aleagă una din cele două concurente. A ales să continue competiţia Vocea României cu Izabela Barbu.

Mai multe