Andra, replică pentru Tudor Chirilă după ce a făcut-o să plângă

24 noiembrie 2018   Viață de vedetă

Săptămâna trecută, Andra a început să plângă în cadrul emisiunii Vocea României. Şi totul din cauza lui Tudor Chirilă care a jignit-o fără perdea. Află aici ce i-a spus juratei de lângă el. Acum, Andra vine cu o replică pentru Tudor Chirilă după ce a făcut-o să plângă! 

Duelurile din cadrul emisiunii Vocea României sunt fără milă. Şi pentru concurenţii care se chinuie să rămână în concurs, dar şi pentru antrenorii lor. La fel s-a întâmplat săptămâna trecută cu Andra şi Tudor Chirilă.

„Am rămas şocat un pic aşa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc… M-am simţit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona şi am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereţi”, a comentat Tudor Chirilă după duetul susţinut de elevele Andrei.

Artista a mărturisit că este o fire emotivă şi că Vocea României este cel mai greu proiect în care s-a implicat vreodată. 'E foarte greu să renunţi la nişte oameni şi să faci anumite alegeri pentru că aşa cere regulamentul. Cred că asta e cel mai greu pentru un antrenor la Vocea României', a mai spus Andra.

Andra, replică pentru Tudor Chirilă

„Fiecare are dreptul să-şi spună părerea. Sigur, eu, chiar dacă nu sunt de acord cu unele decizii pe care le ia alt antrenor prefer să-mi spun părerea mai cu perdea, să sune mai plăcut. Nu neapărat pentru mine, ca antrenor, cât pentru concurenţii aştia care îşi dau toată inima pentru cântectul acela. E în funcţie de cum simţi şi de cum eşti obişnuit.

Dacă el e obişnuit în variante mult mai rock, sau altfel faţă de cum le simt eu, adică mai soul, mai r&b, asta nu înseamnă că sunt variante urâte. Nu pentru mine ca şi antrenor e dureros, cât pentru concurenţii mei, mai mult asta m-a măcinat vineri, că m-a întrebat mai multă lume de ce am fost afectată, de fapt, de părerea lui”, a declarat Andra pentru viva.ro.

Mai multe