Andreea Bălan a dezvăluit ce nume a ales pentru fetiţa ei

4 martie 2019   Viață de vedetă

Andreea Bălan a născut luni după-amiază. Cântăreaţa a devenit mamă pentru a doua oară şi a dezvăluit ce nume a ales pentru fetiţa sa.

Înainte de a naşte, Andreea Bălan a împărtăşit cu fanii de pe Facebook emoţiile şi nerăbdarea dinainte să-şi strângă fetiţa în braţe.

Cântăreaţa a postat o fotografie alături de soţul ei, George, şi următorul mesaj: "Dragii mei, azi e ziua cea mare si peste cateva ore Bebe Clara va veni pe lume ??Suntem foare emotionati si abia asteptam sa o vedem❤️ Sa imi tineti pumnii!!!".

„O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Şi o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite”, a mai declarat Andreea Bălan.

Numele Maria a fost ales de soţul cântăreţei drept un omagiu bunicii lui. 

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan şi-a făcut planul pe foaie. Aceasta a scris o scrisoare în care a aşternut tot ce îşi doreşte, de la viata, carieră şi la copii. Se pare că tot ce a aşternut pe foaie s-a adeverit pentru artistă.

Citeşte şi: Alimentele care îţi fură calciul din organism. Le consumi zilnic!

"Am făcut lista acum un an jumătate, doi ani pentru al doilea copil şi uite că s-a îndeplinit. Nu mai am dorinţe, doar să fie sănătoşi copiii", a mai spus vedeta.

Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea, alături de care mai are o fetiţă, pe nume Ella Maya, în vârstă de doi ani.

Mai multe