Andreea Bălan a dezvăluit marele regret după separarea de George Burcea: ”Fetele noastre nu o vor vedea pe mami care se iubeşte cu tati!”

5 martie 2020   Viață de vedetă

Andreea Bălan a vorbit despre drama pe care o trăieşte şi a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei cu privire la separarea de George Burcea.

În cadrul unui interviu acordat în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, Andreea Bălan a declarat că regretă că fiicele ei vor creşte fără tată.

Andreea Bălan, noi declaraţii după separarea de George Burcea: ”Nu m-am imaginat în postura de mamă singură!”

Fetele noastre vor avea o altă traiectorie nu o vor vedea pe mami care se iubeşte cu tati. Nu vor avea reperul de familie. Mă doare”, a spus artista la Xtra Night Show.

Totuşi, ea a spus că l-ar primi înapoi: „Dacă nu îmi doream o familie nu făceam doi copii, George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a făcut să creadă că mă interesează doar cariera. Este o lume a bărbaţilor, eu sunt puternică, eu nu am manager şi trebuie să fac afaceri cu bărbaţi, am o latură bărbătească.

Gata, nu mai e un secret. Ce substanţe interzise a consumat George Burcea, soţul Andreei Bălan. Anunţul făcut de autorităţi

”L-aş primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte Dacă nu mai vrea aceată familie, evident  că vom ajunge la divorţ” a spus Andreea Bălan, la Antena 1.

Mai multe