Andreea Bălan, momente de groază după ce a ajuns cu fetiţa cea mică la spital: "Am murit. N-am simţit niciodată aşa"

19 noiembrie 2019   Viață de vedetă

Andreea Bălan a trecut din nou prin clipe de groază, după ce a ajuns la spital cu Clara, fiica ei cea mică. Artista se afla la repetiţii când un telefon din partea soţului a făcut-o să intre în panică. Fetiţa înghiţise un obiect şi nu mai putea respira.

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, Andreea Bălan a povestit prin ce a trecut recent, când Clara a înghiţit un obiect care i-a tăiat la propriu respiraţia.

Citeşte şi: Andreea Antonescu n-are noroc în dragoste. Artista s-a despărţit de Ştefan Manolache

„Am murit! Dragilor, ce am simţit în secunda aceea n-am simţit niciodată în viaţa mea. Nici când am fost înşelată, nici când m-am despărţit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa... N-am simţit niciodată.”, a declarat artista, la emisiunea „Xtra Night Show”.

Artista se afla la repetiţii, atunci când a sunat telefonul. Era George, soţul său, care îi spunea păţania şi că a chemat Salvarea întrucât Clara abia mai respiră. Andreea a lăsat microfonul şi a gonit spre casă.

Citeşte şi: Avertisment pentru cei care ţin post. Profesorul Mencinicopschi a explicat care sunt alimentele care te pot îmbolnăvi

„Am ajuns înaintea Salvării, vreau să spun”, a mai precizat artista.

Mai multe