Andreea Bănică, fotografii hot din vacanţă. ”Cool sau nu, eşti totuşi mămică!”

30 ianuarie 2019   Viață de vedetă

Andreea Bănică este într-o formă de zile mari. La 40 de ani şi mămică a doi copii, artista ne surprinde tot mai des cu fotografii în ipostaze incendiare. 

Andreea Bănică nu se sfieşte să îşi arate trupul şi pare să aibă din ce în ce mai mult curaj.

După ce a publicat pe Instagram o fotografie cu ea aproape goală din vacanţa pe care a petrecut-o alături de soţul ei în Maldive, Andreea Bănică surprinde din nou.

Imaginea a adunat imediat peste 15.000 de aprecieri, dar şi numeroase comentarii. „ Taaaare!, O super mămică!, Super poză! Îmi place! Îmi pare rău că se găseşte câte o sfântă care să comenteze şi să critice. Suntem în secolul 21, voi în 1945, arată bine, sincer. Eu o apreciez foarte mult!, E chiar decentă poza, deloc vulgară”, au comentat fanii plăcut impresionaţi de poză.

Cântăreaţa arată foarte bine, însă ultimele fotografii i-a făcut pe internauţi să se întrebe dacă artista are operaţii estetice.

Are sau nu operaţii estetice Andreea Bănică? La această întrebare a răspuns chiar ea, pe blogul său:  ”Am primit sute de întrebări şi nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operaţii estetice am? Am patru operaţii: două cezariene, apendicita şi o operaţie la degetul mic de la mână. Nu am nicio operaţie estetică”. 

Mai multe