Andreea Marin – ambasador al mărcii Automobile Bavaria Group

11 aprilie 2017   Viață de vedetă

Andreea Marin se întoarce în echipa Automobile Bavaria Group ca ambasador al mărcii. Vedeta TV va conduce anul acesta noul BMW Seria 4 Cabrio.

Acum 16 ani,Andreea Marin începea colaborarea cu Automobile Bavaria la volanul unui MINI One. Prin garajul vedetei,au trecut,pe parcursul colaborării,BMW Seria 3,BMW Seria 5,BMW Seria 6 şi BMW Seria 7. Pentru escapadele de weekend,Andreea a ales un X5.

De această dată,ea va călători la bordul Seriei 4 Cabrio,un model cu design elegant şi cu o suspensie revizuită. Modelul primit de Andreea are 224 CP,cutie automată  Steptronic cu 8 trepte,pachet M Aerodinamic şi este roşu (Roşu Melbourne metalizat),ca şi prima maşină primită de ea de la Automobile Bavaria.

“Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi energia mea,iar fotografiile nu ne duc întâmplător în zona vintage,pe care o iubesc”,spune Andreea Marin.

Sportiv şi elegant,BMW Seria 4,apărut în 2013,s-a vândut în 400.000 de unităţi la nivel global până la sfârşitul anului 2016. Familia de modele include versiunile Coupe,Cabrio şi Gran Coupe.

Mai multe