Andreea Marin, revoltată de cazul Alexandrei Măceşanu: ”Suntem sătui de incompetenţi!”

6 august 2019   Viață de vedetă

Moartea Alexandrei Măceşanu, fetiţa de doar 15 ani care a fost ucisă de Gheorghe Dincă, fostul mecanic auto din Caracal, a revoltat o ţară întreagă, iar printre vedetele care au reacţionat a fost şi Andreea Marin.

Andreea Marin, care este mama unei fetiţe de 11 ani, nu a rămas indiferentă în faţa acestei tragedii şi s-a arătat revoltată de atitudinea persoanelor care au preluat apelul disperat al fetei la 112. 

Deşi a reuşit să sune la 112, Alexandra Măceşanu nu a fost salvată. A sfârşit ucisă de Gheorghe Dincă, la scurt timp după ce a reuşit, printr-o minune, să sune la 112 pentru a cere ajutor, dar s-a lovit nu doar de un proces greoi, dar şi de atitudinea de neconceput a operatoarei şi poliţistului care au preluat apelul disperat al copilului.

Andreea Marina  făcut public un mesaj pe Facebook, prin care şi-a exprimat revolta la adresa operatorilor de la 112, dar şi a poliţiştilor care au ignorat-o. 

”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Andreea Marin a criticat în termeni duri şi incompetenţa celor care sunt responsabili de siguranţa cetăţenilor.

, a adăugat ea. 

Alexandra Măceşanu, o adolescentă de 15 ani, a fost răpită pe 24 iulie, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Joi, pe 25 iulie, ar fi fost ucisă în urma unei lovituri puternice, iar apoi trupul i-a fost incinerat. Vineri, pe 26 iulie, poliţiştii au descins în casa bărbatului, însă n-au mai decât nişte oase. 

Mai multe