Andrei Ştefănescu şi Antonia, primele declaraţii după ce s-au căsătorit în secret

30 septembrie 2019   Viață de vedetă

Andrei Ştefănescu a uimit pe toată lumea când în presă a apărut informaţia potrivit căreia el şi aleasa inimii sale, Antonia, s-au căsătorit în secret. Cei doi formează un cuplu solid, însă nimeni nu a ştiut ce pun la cale, în afară de prietenii apropiaţi.

Andrei a mai fost căsătorit cu Silvia, însă povestea lor de dragoste a avut un final nefericit, după ce ea l-a înşelat cu un dansator.

Una peste alta, Andrei Ştefănescu şi Antonia sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi au planuri şi pentru o nuntă în toată regula, în prezent fiind căsătoriţi doar în acte. Cei doi au împreună un băieţel, pe Ayan.

Citeşte şi: Motivul pentru care Andreea Raicu nu s-a măritat până acum: ”Am avut nevoie de timp cu mine!”

Invitaţi la o emisiune tv, prima după ce au devenit oficial soţ şi soţie, Andrei şi Antonia au devăluit că pentru ei numerologia are un rol important, cred în cifre, iar data nunţii a fost aleasă în funcţie de acest aspect.

„Ne-am gândit, da, spre sfârşitul lunii septembrie, anul viitor. Vom folosi numerologia. Cifra căsătoriei ideale este cifra 6. I-am zis lui Andrei că eu pe data de 14 nu mă căsătoresc. Am descoperit că cifra 5 nu este bună pentru căsătorie. (...) Evident, din partea lui Andrei vor fi cei mai mulţi invitaţi”, a dezvăluit Antonia, la Antena Stars.

Citeşte şi: Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: “E dintr-o familie avută”

Andrei Ştefănescu şi Antonia s-au căsătorit în secret, la Sinaia, un loc special pentru artist, locul copilăriei sale.

”S-a aflat aşa un pic. Suntem în Sinaia, am ţinut secret total, am vrut să fac departe de Bucureşti,de toată nebunia, de aceea m-am învoit de la emisiune. Este un oraş special, mi-am petrecut o parte din copilărie aici. A fost emoţionant, pe fugă, dimineaţa. Acum suntem la masă, ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit şase ani de relaţie. Suntem bine şi important e că a ieşit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înţeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanenţă, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă.”, a declarat Andrei Ştefănescu, potrivit aceleiaşi surse. 

Mai multe