Angelina Jolie, dependentă de droguri? Traficantul ei: „După premieră, s-a întors pentru altă doză de cocaină‟

10 martie 2022   Viață de vedetă

A câştigat Globul de Aur în 1999 pentru un rol pe cât de complicat, pe atât de aclamat, în filmul „Gia‟, în care portretizat-o pe Gia Marie Carangi, primul top model al lumii, care a murit în anii ’80 de SIDA şi după o lungă dependenţă de droguri. Cine s-ar fi gândit că cea mai frumoasă femeie de la Hollywood a trecut şi ea printr-o dependenţă care să-i pună cariera şi poate chiar şi viaţa în pericol?!

„Mi-a părut atât de rău pentru ea!”, a declarat Angelina, pentru Buzzfeed, făcând referire la modelul pierit dintre noi înainte de vreme. „Faptul că am jucat pe cineva cu care mă identificam atât de mult, pe care o simţeam atât de profund m-a determinat să simt o responsabilitate destul de mare‟, a continuat Jolie.  

Nici pentru Angie n-a fost uşor de-a lungul vieţii ei. A copilărit într-o familie destrămată, părinţii ei divorţând când era era încă mică, a fost tachinată în şcoală pentru atuurile fizice pentru care acum este invidiată şi şi-a pierdut mama, din cauza cancerului, prematur. Pierderea celei care i-a dat naştere a deteminat-o pe actriţă să-şi îndrepte atenţia spre proiectele umanitare, după cum recunoştea chiar ea în 2021, lucru care a lecuit-o şi de dependenţa de droguri de care o acuză unii.

Însă drumul până la împăcarea de sine, acceptare şi fericire a fost lung şi greu de parcurs. Se pare că superstarul hollywoodian a fost, la un moment dat, dependent de droguri. În 2010, un traficant de droguri a susţinut să o aproviziona pe actriţă cu ce-şi dorea ea. Acesta a declarat, pentru PageSix, că Angelina “era drogată cu cocaină” în 2000, când se afla în turneul de promovare al filmului „Girl Interrupted‟.

Traficantul de droguri, Franklin Meyer pe numele lui, a spus următoarele: „A luat cocaină… S-a dus la premieră şi apoi s-a întors pentru încă o doză‟. Acesta a ţinut să precizeze că Jolie cumpăra marfă de la el în valoare de vreo 100 de dolari de fiecare dată când se afla în New York şi-l contacta.

The Associated Press a scris un articol despre Angelina Jolie, în care a precizat că actriţa îşi dorea să scape de reputaţia pe care o avea în tinereţe. În perioada în care filma pentru "Tomb Raider", lucrurile scăpaseră de sub control atât de mult pentru vedetă, încât aceasta ajunsese să accepte să facă teste pentru a dovedi tuturor că nu era drogată în acele momente şi pentru a mai putea lucra la Hollyood.

Regizorul Simon West a confirmat faptul că Angelina era în stare de orice pentru a demonstra celor din jurul ei că merita să se afle acolo, să-i fie distribuit ei rolul. “N-ar fi mai de ajutor pentru tinerele din ziua de azi să ştie despre lucrurile prin care am trecut eu, despre greşelile pe care le-am făcut, faptul că sunt şi eu om şi mă asemăn foarte mult cu rolul jucat în acest film?!”, a declarat actriţa pentru cartea "Angelina Jolie: The Biography".

Foto - Shutterstock

Mai multe