Angelina şi-a făcut un tatuaj pentru Brad Pitt

12 mai 2011   Viață de vedetă

În privinţa noului tatuaj Angelinei Jolie, presa a emis multe ipoteze. Ea a confirmat însă că cel mai recent dintre tatuajele sale este un omagiu adus partenerului ei de viaţă.

În urmă cu puţin timp,jurnaliştii americani au presupus că tatuajul nou al Angelinei e un semn ce arată o nouă adopţie pe care ar plănui-o cuplul Jolie-Pitt. Al şaptelea set de coordonate tatuat pe braţul actriţei americane,imediat sub celelalte şase seturi care reprezintă locurile de naştere ale celor şase copii ai cuplului,are însă o cu totul altă semnificaţie.

Potrivit editorilor revistei People,noul tatuaj al Angelinei Jolie a fost făcut în semn de omagiu adus lui Brad Pitt. După cum a precizat vedeta,dacă jurnaliştii „ştiau ce înseamnă latitudine şi longitudine,şi-ar fi dat seama foarte repede că este vorba de locul unde s-a născut Brad. Este vorba de localitatea Shawnee din statul Oklahoma".

Mai mult de atât, prezentă la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova filmul de animaţie „Kung Fu Panda 2",diva a declarat cu această ocazie că nu intenţionează,cel puţin pentru moment,să adopte încă un copil.

Mai multe