Arnold Schwarzenegger s-a accidentat pe platourile de filmare - FOTO

18 noiembrie 2011   Viață de vedetă

Incidentul a determinat suspendarea pentru o perioadă a filmărilor pentru următorul său lungmetraj.

Actorul s-a rănit la frunte şi a primit îngrijiri medicale timp de o oră. Potrivit contactmusic.com. Arnold este în afara oricărui pericol şi a publicat pe contul personal de Twitter o imagine cu rana sa."M-am cam lovit astăzi pe platourile de filmare. Mulţumesc personalului medical care m-a repus pe picioare după o oră!",a dezvăluit Schwarzenegger în mesajul care însoţea acea fotografie postată pe Twitter.Arnold Schwarzenegger a început de curând filmările pentru filmul western "The Last Stand" şi pentru continuarea lungmetrajului "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". Starul nu a precizat titlul peliculei pentru care filma atunci când s-a accidentat.

Fostul Guvernatorl al Californiei a declarat,în luna februarie,că vrea să joace din nou în filme.

El a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate,ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică,"The Governator".

În aprilie,o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza Terminator,în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru,cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor,anunţă

FOTO TWITTER

Mai multe