Aşa arăţi minunat fără fond de ten

2 martie 2017   Viață de vedetă

Mizează pe naturaleţe şi lasă-ţi pielea să respire. Poate că nu ai mult timp la dispoziţie să îţi realizezi un machiaj ca la carte înainte de a pleca pe uşă sau poate că te-ai săturat de efectul de mască pe care îl dă uneori fondul de ten, în special în zilele călduroase.

Cum să îţi acoperi imperfecţiunile în câteva minute?

Exfolierea-elimină reziduurile moarte

Principiul de a avea o bază curată,netedă funcţionează în cazul în care vrei să obţii o piele frumoasă. Scrubul ajută la curăţarea şi destuparea porilor,permiţând astfel o bună oxigenare şi o bună absorbţie a produselor pe care le foloseşti.

Luminează-ţi tenul

Aplică pe faţă o bază iluminatoare. Aceasta îi va oferi tenului tău prospeţime şi va reflecta frumos lumina,astfel încât va distrage atenţia de la imperfecţiuni.

Foloseşte creme BB cream sau CC cream-inovaţiile în make-up

Sunt creme cu pigment,cu o textură uşoară,multe dintre ele conţinând şi vitamine,acid hialuronic şi antioxidanţi. Alege-le pe cele cu factor de protecţie solară,ca să îţi protejeze tenulde radiaţiile nocive care provoacă îmbătrânirea prematură a tenului.

Accentuează-ţi buzele sau ochii

Foloseşte un ruj într-o culoare vie,care îţi va împrospăta imediat faţa şi va distrage atenţia de la posibilele imperfecţiuni ale tenului. 

Curbează-ţi genele cu un cleştişor de gene,după care aplică două straturi de rimel. Poţi obţine acelaşi efect folosind extensiile de gene  pentru că necesită doar o întreţinere lunară,iar tu te vei trezi „machiată”,cu gene lungi,curbate şi dese.

Mai multe