Ashton Kutcher, meditator pentru Mila Kunis la chimie. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste

9 martie 2022   Viață de vedetă

Solidaritatea cuplului Ashton Kutcher şi Mila Kunis faţă de poporul ucrainean a impresionat pe mulţi. Cei doi au donat o sumă mare de bani pentru ucraineni, demonstrând că pot face lucruri măreţe împreună. Impresionantă este şi povestea lor de dragoste, trecută prin proba timpului.

Născută în Cernăuţi, (Ucraina) Mila Kunis s-a mutat la vârsta de 7 ani în America, locul unde şi-a găsit marea dragoste, pe Ashton Kutcher. Când s-au cunoscut, ea avea 14 ani, iar el 19, însă pe atunci între ei s-a legat doar o simplă prietenie.

Sitcomul „That ’70s Show‟ avea să îi aducă împreună. În acest serial şi-a făcut debutul Ashton Kutcher în rolul lui Michael Kelso. Din distribuţie a făcut parte şi Mila Kunis, care o intepreta pe Jackie Burkhart. Mila şi Ashton au crescut împreună pe platourile de filmare, deşi romantismul dintre ei a fost doar pentru micile ecrane. Pentru Ashton, Mila era „ca o soră mai mică‟. El a spus că obişnuia să o ajute cu temele la chimie.

Primul sărut al personajului pe care Mila Kunis îl juca a fost cu Kelso, personaj interpretat de Ashton. Acesta a fost şi primul sărut din viaţa actriţei: „Oh, este atât de drăguţ. Trebuie să îl sărut? Eram atât de nervoasă şi nu mă simţeam bine.‟, a spus Mila despre această scenă.

După ce s-au încheiat filmările, cei doi nu s-au mai văzut, însă au păstrat legătură: „Nu mă gândeam deloc într-un mod romantic la el‟, a spus actriţa.

În 2005, Kutcher s-a căsătorit cu Demi Moore, însă după 6 ani, cei doi s-au despărţit. Aceeaşi soartă a avut-o şi Mila Kunis, care s-a despărţit de starul din „Singur Acasă‟, Macaulay Culkin, tot în 2005, după 8 ani de relaţie.

7 ani mai târziu, Mila şi Kutcher s-au revăzut la Globurile de Aur, moment în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Mila a spus că văzuse un tip foarte atrăgător, însă abia când s-a întors, a realizat că este vorba de Ashton: „Am crezut că este cel mai ciudat lucru, deoarece îl priveam pe tipul pe care îl cunoşteam de o veşnicie‟, a spus ea. În ciuda scânteii dintre ei, Kutcher nu s-a simţit pregătit pe atunci să înceapă o nouă relaţie, din cauza divorţului său recent.

Primul pas a fost făcut în cadrul unei petreceri, iar Ashton i-a cerut, trei luni mai târziu, să se mute împreună. În 2014, actorul a cerut-o în căsătorie, iar în acelaşi an, a venit pe lume fiica lor, Wyatt Isabelle. În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit în 2015, în cadrul unei frumoase ceremonii. Un an mai târziu, s-a născut fiul lor, Dimitri. În prezent, Ashton nu ezistă să spună că Mila este prietena şi iubirea vieţii lui.

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe