Asta da mireasă îndrăzneaţă! Invitaţii nici nu au putut să-i vadă faţa

24 iulie 2019   Viață de vedetă

Nu este deloc uşor să-ţi alegi ţinuta perfectă pentru nuntă şi nu mai este de ascuns că mireasa vrea să se asigure că este în centrul atenţiei.

O mireasă a făcut acest lucru cu succes şi s-a asigurat că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra ei, când a ales să poarte în cea mai importantă zi din viaţa ei o pălărie imensă din paie, ce a costat 600 de lire sterline, ce i-a acoperit faţa şi umerii. 

O tânără a postat câteva fotografii cu mireasa îndrăzneaţă pe un grup de Facebook pentru a arăta că "banii nu pot cumpăra bunul gust" şi că, uneori, se ajunge chiar la momente penibile.

Cea surprinsă în fotografii este actriţa daneză Emma Rosenzweig Leth, care a spus "da" într-o rochie transparentă, în cadrul unei ceremonii luxoase.

Citeşte şi: Coşmarul prin care a trecut o mireasă în noaptea nunţii: " N-o să uit niciodată privirea scârbită"

Mireasa a purtat şi o pălărie uriaşă, care i-a acoperit faţa, chiar în timpul ceremoniei, astfel încât niciun invitat nu a avut ocazia să o admire sau să îi surprindă emoţiile.

”Pălăria a fost total absurdă şi nu m-am putut opri din râs atunci când am văzut-o”, a precizat femeia.

Pe de altă parte, părerile au fost împărţite. În timp ce mulţi au considerat că ţinuta aleasă nu este deloc porivită pentru o nuntă, mai ales că rochia din dantelă a lăsat lenjeria intimă la vedere, alţii i-au apreciat curajul şi îndrăzneala.

"Asta sunt eu când ies din casă fără protecţie solară", a scris o femeie, în glumă.

Sursă: The Sun

Mai multe