Au transformat un camion vechi într-o casă pe roţi. Cum arată locuinţa acestor tineri

26 octombrie 2018   Viață de vedetă

Un cuplu de tineri a avut o idee nebunească, dar frumoasă. Au investit toate economiile lor, adică 25.000 de dolari, în achiziţionarea şi renovarea unui camion. Cei doi adoră să călătorească şi joburile pe care le au le permit mobilitatea. Aşa că au transformat un camion vechi într-o casă pe roţi!

Aşa că, după ce a băut câteva beri, lui Martin, din Nottingham, Marea Britanie, i-a venit o idee nebunească. Să cumpere un camion mare în care să locuiască. Iona şi Martin au intrat pe Ebay şi s-au pus pe căutat camioane.

Au găsit unul care fusese folosit anterior pentru livrarea pâinii de către o brutărie. Au plătit pe el 4.670 de dolari. Ce era mai uşor trecuse, acum aveau cu adevărat bătăi de cap. Cei doi s-au confruntat cu cea mai grea parte a planului: să transforme camionul într-o casă adevărată.

Aşa că s-au pus pe plănuit, consultat şi schiţat viitoarea lor casă. Martin s-a ocupat de munca manuală, în timp ce Iona s-a ocupat de designul de interior. După patru luni de muncă intensă, casa lor era gata. Acum se plimbă prin toată lumea şi se bucură de priveliştea de vis din Franţa.

Sursa: boredpanda.com

Mai multe