Bărbatul care a contribuit la separarea Melindei de Bill Gates „era un om dezgustător‟

8 martie 2022   Viață de vedetă

După 27 de ani de căsnicie, Bill Gates şi Melinda şi-au anunţat divorţul, în luna mai, a anului trecut. La aproape un an de la separare, Melinda a vorbit despre unul dintre subiectele care ar fi provocat certuri în familia lor.

„După multă gândire şi multă muncă asupra relaţiei noastre, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre.‟, era mesajul prin care Bill şi Melinda şi-au anunţat încheierea căsniciei.

În urma separării, au circulat în presa internaţională multe zvonuri cu privire la „aventurile‟ pe care Gates le-ar fi avut în timpul căsniciei, însă niciuna nu a fost confirmată oficial. La aproape un an de la anunţarea divorţului, fosta soţie a lui Bill Gates, Melinda, a vorbit despre separare. Ea a declarat că, în urma divorţului, au rămas în relaţii amiabile, dar „nu sunt prieteni‟, scrie „Mirror‟.

În declaraţiile sale, Melinda a vorbit şi despre bărbatul care ar fi provocat certuri în familia lor. Este vorba despre un cunoscut finanţator american.

Într-un interviu pentru „CBS Mornings‟, Melinda a declarat că prietenia dintre fostul ei soţ, Bill Gates, şi finanţatorul american Jeffrey Epstein ar fi avut un impact negativ asupra căsniciei sale. „L-am întâlnit pe Jeffrey Epstein o singură dată. Am vrut să văd cine este acest bărbat şi am regretat din prima clipă în care am păşit pe uşă‟, a spus ea.

Fostul miliardar american, Jeffrey Epstein, a fost condamnat la închisoare pentru abuz sexual şi trafic de minori. Acesta fost găsit mort în anul 2019, în celula sa, dintr-o închisoare din New York. Potrivit autorităţilor, el s-ar fi sinucis prin spânzurare. Miliardarul ar fi avut o relaţie apropiată cu Bill Gates, dar şi cu alte persoane influente, precum Donald Trump.

Fosta soţie a lui Gates a fost profund dezamăgită de prietenia dintre fostul ei soţ şi Jeffrey: „Era dezgustător. Personifica răul. Am avut coşmaruri după aceea. Bill trebuie să răspundă la întrebările despre relaţia lui cu Jeffrey. Eu am spus foarte clar ce simţeam pentru el‟, a continuat Melinda.

Într-o declaraţie oficială, Bill Gates a recunoscut că întâlnirea dintre el şi Jeffrey a fost o greşeală: „Întâlnirea cu Epstein a fost o greşeală pe care o regret profund. A fost o eroare substanţială‟, a specificat fondatorul Microsoft.

Sursă foto: Shuttertstock 

Mai multe