Bianca Drăguşanu, adevărul despre operaţiile estetice la care a recurs: ”Am investit în ceea ce mi-a adus bani!”

4 februarie 2020   Viață de vedetă

Bianca Drăguşanu se mândreşte cu o siluetă de invidiat, pe care a obţinut-o în urma multor ore de sport, dar şi multor operaţii estetice despre care a vorbit abia acum.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăguşanu a vorbit despre operaţiile estetice pe care şi le-a făcut din dorinţa de a scăpa de complexe.

„Când tu simţi că ai un complex şi crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani. Adică eu investesc în imaginea mea şi în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea”, a spus Bianca Drăguşanu.

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au depus actele de divorţ. Schimb de replici la tv: ”Recunosc, ca bărbat, i-am dat motive să fie geloasă!”

De asemenea, ea a mărturisit că prima operaţie de mărire a sânilor şi-a făcut-o la 23 de ani.

„După ce am născut au început să apară în corpul meu diferite modificări”, a mărturisit Bianca Drăguşanu, secondată de medicul ei estetician.

„La unul din sâni a făcut o discretă inflamaţie progresivă. Se întîmplă, e o reacţie de coră străin, catre poate apărea la orice vârstă şi la orice vârstă a implantului. Sarcina a fost un factor declanşator”, a confirmat dr. Călin Doboş, potrivit Perfecte.ro.

Gata, nu mai e un secret! Câţi bani câştigă Bianca Drăguşanu din postările de pe Instagram

De asemenea, ea a dezvăluit şi dacă şi-a scos câteva coaste pentru a obţine o talie atât de subţire: „Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat din dorinţa asta de a... pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domne', să facem! Şi mi-a zis: Doamne fereşte, eşti nebună? Pentru ce, că n-ai nevoie?”, a spus Bianca Drăguşanu.

Mai multe