Bianca Linta lansează piesa "In A High"

16 martie 2016   Viață de vedetă

DJ şi artist român din New York, Bianca Linta ne-a cucerit cu primul single lansat alături de Cat Music, "Naughty Truck". Presa a definit acest track ca ”prima piesă adevărată de EDM din muzica românească”.

Astăzi,Bianca Linta continuă să ne surprindă cu un nou release EDM-"In a high",o poveste sensibilă şi originală,o melodie compusă alături de producători internaţionali. 

"In a High este o piesă despre sufletele pereche, care trec împreună prin ploi şi soare, despre cei care reuşesc să pună pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbeşte despre arta de a depăşi punctul de cotitură, în care fie alegi să rămâi cu persoana iubita, fie să vă despărţiţi. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la început de drum, o întâlnesc. În cazul de faţă, ea îşi declară dragostea necondiţionată şi îl alege pe el de fiecare dată. 'In a High' e o piesă specială şi personală, dragă inimii mele, pentru toate sufletele curajoase. Love each other fearlessly!",mărturiseşte Bianca. 

În stilul caracteristic al Biancăi,şi noua piesă "In A High" are influenţe EDM şi a fost compusă de către Bianca Linta,Ilton Kosta,Claudio Cristo şi Florin Grozea. 

Bianca Linta a surprins publicul în 2015 cu single-ul şi videoclipul "Naughty Truck",cu o imagine originală şi o poveste ce susţine mesajul piesei,într-o notă expresionistă şi psihedelică,cu elemente grafice,fashion şi inserturi digital art. 

Mai mult,Bianca a început să mixeze şi să compună de la 20 de ani şi a fost descrisă de către presa americană drept ”Ioana d’Arc din viitor”. Artista a mixat în numeroase cluburi şi festivaluri din SUA,alături de MYNC,Max Vangeli,Crystal Waters,Bro Safari,MakJ,DVBBS,Gareth Emery,The Crystal Method etc.

Ascultă noua piesă aici:

Mai multe