Brangelina, un cuplu libertin

6 septembrie 2011   Viață de vedetă

Angelina Jolie nu crede că fidelitatea este esenţială în cuplu. Declaraţiile ei vin în contextul în care presa de scandal vorbeşte despre flirturile lui Brad Pitt cu asistenta sa, Lara Marsden.

Angelina Jolie nu pare să creadă în monogamie. Ce-i drept,monogamia şi Hollywoodul nu prea au nimic în comun. Într-un interviu recent,Jolie se confesează publicaţiei Das Neue Blatt.

„Nu cred că fidelitatea e absolut necesară într-o relaţie. Nici Brad,nici eu nu suntem de părere că să trăim împreună înseamnă să fim doar unul cu celălalt. Şi niciunul dintre noi nu se limitează la celălalt", a declarat ea pentru revista germană.

Presa internaţională a făcut repede din asta o declaraţie-şoc, care vine după ce deja începuseră să circule anumite zvonuri cum că Brad Pitt ar fi flirtat cu asistenta sa, Lara Mardsen, în Malta, în timpul filmărilor la World War Z.

Unii spun că tocmai aceste zvonuri ar fi făcut-o pe Angelina să-şi expună părerile despre fidelitate. Altfel, nimeni nu-şi explică de ce ea, până acum atât de secretoasă în privinţa vieţii private, începe să facă astfel de declaraţii.

Totuşi, în ediţia de octombrie a revistei Vanity Fair, ea se întoarce la felul ei tranşant de a vorbi despre  ea şi despre relaţia ei.

Nu sunt gravidă, n-o să mă mărit în secret şi deocamdată nu am intenţia să mai adopt încă un copil",a spus ea.

Mai multe