Care este profesia reală a lui Hulk Hogan. Părinţii lui nu au fost de acord cu luptele

19 martie 2021   Viață de vedetă

Hulk Hogan este unul dintre cei mai cunoscuţi luptători americani. Reality show-ul „Hogan Knows Best‟ a făcut senzaţie în toată lumea, generând o adevărată „Hulkmanie‟. Cele 12 titluri mondiale câştigate l-au făcut să fie cel mai bine plătit luptător de wrestling. Totuşi, nu mulţi ştiu că părinţii lui Hogan nu şi-au dorit niciodată să îl vadă pe băiatul lor în ringul de lupte, ci îşi doreau ca acesta să urmeze o altă carieră.

Numele lui Hogan este inspirat de la celebrul personaj „The Incredible Hulk‟, deoarece se spune că luptătorul este mai mare decât personajul din filmul cunoscut. Numele a devenit un brand puternic şi a rezistat testul timpului. Puţine persoane ştiu că în perioada copilăriei, Hogan era de fapt timid şi pasionat de baseball, în niciun caz nu iubea luptele. Îşi dorea să facă o frumoasă carieră din baseball, dar în perioada liceului, s-a accidentat şi a trebuit să pună punct acestui sport: „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Odată ce m-am accidentat la braţ, am început să mă îndrept spre alt sport. Dar baseball-ul a fost prima mea dragoste‟, a declarat sportivul. 

În tinereţe, Hogan avea părul lung şi impresiona tinerele domnişoare cu chitara lui. Hogan formase o trupă, dar muzicienii cu care cânta aveau deja familii întemeiate şi nu acceptau să stea atât de mul timp plecaţi în turnee, aşa ă aveau doar concerte în oraşul lor.

Hulk Hogan era speriat de luptători

Deşi a fost întotdeauna un „uriaş‟ al luptei, nu a fost întotdeauna confortabil cu acest tip de sport: „În copilărie m-am speriat de moartea luptătorilor, deoarece pe vremuri, nu existau avocaţi şi telefoane, astfel încât să fie cineva care să te apere. Aşa că luptătorii puteau face tot ce voiau‟, a declarat Hogan. Totuşi, în timpul unui recital de-al lui, câţiva luptători s-au prezentat la concert. Unul dintre ei i-a propus lui Hogan să încerce să fie luptător, iar de aici totul e istorie…

Hogan avea studii importante de finanţe şi management, iar părinţii lui îşi doreau să urmeze o carieră în acest domeniu. Din această cauză, Hogan a avut o relaţie tensionată cu părinţii lui pentru mult timp. Aceştia nu au fost deloc de acord cu cariera lui de luptător şi i-au dat importanţă abia atunci când Hogan a câştigat primul titlu important din carieră, în anul 1984: „Tata şi mama au venit în vestiar şi mi-au spus cât de mândri erau de mine. Au fost foarte, foarte fericiţi că am luat această decizie de a fi luptător. Acesta a fost cel mai important moment personal din cariera mea‟, a declarat celebrul Hulk.

Sursă foto: Shutterstock

Mai multe