Castelul lui Brad Pitt şi al Angelinei Jolie, păzit de militari

20 septembrie 2011   Viață de vedetă

Castelul pe care cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt îl deţine în sudul Franţei este păzit de foşti militari de la Special Air Service (SAS), o unitate specială care aparţine forţelor aeriene britanice.

Potrivit www.contactmusic.com,cuplul a apelat şi la un sistem de securitate sofisticat,în valoare de 150.000 de lire sterline,pentru ca domeniul Chateau Miraval să fie în deplină siguranţă.

„Brad Pitt aangajat o echipă de militari pentru a-i apăra 24 de ore din 24. Pot să vadă tot ce se petrece în jur,deoarece toate camerele de supraveghere sunt conectate la monitoare TV şi au senzori de mişcare",a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun,citată de Mediafax.

Potrivit The Sun,domeniul Chateau Miraval este înconjurat de câteva hectare de fâneaţă. Aleea care duce până în faţa castelului are o lungime de circa cinci kilometri.

Cei doi actori au amenajat pe acest domeniu şi o piscină uriaşă,cu topogane,unde copiii lor se răcoresc pe timpul verii. Domeniul,aflat în apropiere de Aix en Provence,mai include un şanţ de fortificaţii,o vie,o livadă de măslini,un lac şi pădure.

Cuplul a cumpărat castelul,în valoare de 35 de milioane de lire sterline,la începutul anului 2008.

Mai multe