Catherine Deneuve, de la actorie la modă. Ce colecţie va lansa actriţa

29 septembrie 2020   Viață de vedetă

Atriţa franceză Catherine Deneuve s-a asociat cu un brand francez de haine prêt-à-porter pentru o colecţie capsulă disponibilă începând de luni ce va conţine: paltoane, veste, cămăşi, pantaloni, pantofi.

Acest lucru se întâmplă la mai puţin de un an de când vedeta a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Din fericire, ea nu a rămas cu sechele, pentru că imediat a urmat un tratament strict de recuperare. 

Actriţa în vârstă de 76 de ani a revenit pe platourile de filmare şi, în plus, a deis să se implice şi în modă. Catherine Deneuve a declarat despre această colecţie "că ideea sa de eleganţă care nu va fi lipsită de nebunie", potrivit news.ro. "Acesta nu este un concept, este o realitate care s-a impus natural. Catherine, vecina mea, cunoaşte bine ţesăturile. Când le atinge, degetele ei ştiu să spună dacă sunt lipsite sau avide de gloria efemeră, sau dacă putem să avem încredere să le lăsăm să ne însoţească", a spus şi Jean Touitou, fondatorul brandului A.P.C

A.P.C. i-a oferit actriţei libertate totală în creaţie şi acces la ateliere şi la fabrici, invitând-o să-şi exprime viziunea în privinţa eleganţei.

Nu este prima dată când A.P.C. colaborează cu o figură a marelui ecran: brandul a semnat deja o colecţie capsulă cu Gwyneth Paltrow. Actriţa americană a creat o colecţie realizată din denim.

FOTO Shutterstock

Mai multe