Ce a răspuns Delia atunci când a fost întrebată unde şi-a operat buzele: ”Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog!”

30 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Delia este, fără doar şi poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar cântăreaţa a dovedit, de-a lungul timpului, că are un simţ al umorului bine dezvoltat.

O tânără care o urmăreşte pe artistă pe Instagram s-a arătat curioasă să ştie cine este medicul care i-a corectat artistei buzele, pentru că „au ieşit super frumos', iar cântăreaţa i-a oferit un răspuns neaşteptat.

Astfel, Delia a susţinut că nu a apelat la medicul estetician, iar răspunsul ei inedit a stârnit, fără doar şi poate hohote de râs.

Oana Radu, dezvăluiri teribile despre fostul iubit: ”M-a înşelat de multe ori. M-a lăsat cu datorii de trei miliarde!”

„La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieşit super frumos. Şi aşa ţi-au rămas în continuare!', i-a scris Deliei pe Instagram una dintre persoanele care o urmăresc, iar răspunsul artistei nu a întârziat să apară: ”Mamă, asta sună ca şi când am avut buză de iepure şi m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ţi răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez şi cu ce…'.

Legături uimitoare între ziua săptămânii în care te-ai născut şi personalitatea ta. Mihai Voropchievici explică

Evident, fanii au reacţionat imediat: Delia, te întreabă pentru că suntem obişnuiţi să vedem că fiecare persoană publică ne arată până şi ce absorbante foloseşte. Faptul că ţi-ai injectat buzele sau nu este deja un fleac.'/ Delia, dacă te plăteau să le faci reclamă sigur nu mai erau intime lucrurile astea. Cred că ai fi putut să-i răspunzi altfel fetei, că doar nu ţi-a dat în cap. Ba din contră, te admira!'.”, au fost două dintre comentarii, potrivit Viva.ro. 

Mai multe