Ce designeri vestimentari preferă Michelle Obama

27 aprilie 2016   Viață de vedetă

Începând cu 2008, de când Barak Obama a câştigat alegerile prezidenţiale în SUA, criticii de modă sunt cu ochii pe stilul vestimentar al Primei Doamne. Iată câteva dintre ţinutele pe care Michelle Obama le-a purtat la cele mai importante evenimente oficiale.

Ca Prima Doamna a celei mai puternice ţări din lume nu poţi trece neobservată. Chit că plănuieşti să-ţi faci apariţia doar la câteva evenimente oficiale – ceea ce nu prea e cazul lui Michelle Obama,care adoră atenţia acordată –,tot n-ai cum să scapi de camerele foto sau video ale jurnaliştilor,care-ţi urmăresc fiecare mişcare. Şi-atunci să te ţii! 

Imaginea soţiei preşedintelui este întoarsă pe toate părţile,iar alegerile ei vestimentare discutate îndelung. Acest lucru i se întâmplă constant şi lui Michelle Obama,însă Prima Doamna a SUA trece – de cele mai multe ori – cu brio testul criticilor fashion. 

Dacă,la începutul investirii în funcţie a lui Barack Obama,soţia lui insista că nu apelează la ajutorul stiliştilor pentru a-şi alege ţinutele,iată că,în 2011,s-a aflat adevărul. Michelle Obama are stilist,pe Meredith Koop,iar acest lucru a fost confirmat chiar de Casa Albă printr-un comunicat la acea vreme. 

“Rolul lui Meredith Koop este de a-i oferi sprijinul său Primei Doamne în ceea ce priveşte garderoba acesteia. O ajută,de asemenea,pe Michelle Obama să-şi achiziţioneze noi piese vestimentare,în funcţie de responsabilităţile pe care le are”,stă scris în documentul care confirmă colaborarea lui Michelle cu un stilist.

Mai multe