Ce faci când îţi cade părul

18 ianuarie 2012   Viață de vedetă

De fiecare dată când îţi periezi părul te uiţi îngrozită la firele care cad? Dacă de obicei pierzi multe fire din podoaba capilară, nu este cazul să te sperii. Pentru situaţiile de maximă urgenţă, când cantitatea de păr căzută este exagerată, este cazul să iei măsuri.

Deficitul de fier reprezintă una dintre cauzele principale de cădere a părului. Mai ales dacă eşti vegetariană,eşti mai predispusă la anemii,căci este greu să-ţi procuri fier fără să consumi carne roşie sau ouă.

La fel de impotant este să nu foloseşti des produse care să ardă părul,cum ar fi placa,fixativul sau bigudiurile electrice. De asemenea,pentru evitatrea căderii părului,poţi încerca diverse cosmetice din comerţ. Loţiunea pentru îngrijirea părului Chel Stop opreşte căderea părului şi regenerează firul subţire. Frecţionezi scalpul cu acest produs şi acoperi capul cu un prosop. Apoi îţi usuci părul şi-l speli peste 48 de ore.

Preţ:9 lei

Tonicul capilar Activa Plant,de la Gerocossen,pe bază de plante şi de provitamina B5,opreşte căderea părului,îl tonifică şi-i stimulează creşterea. Complexul fitoterapeutic format din ginseng,mesteacăn,urzică,muşeţel şi arnică,bogat în vitamine (B1,B2,B12,C,K),în asociere cu provitamina B5,hrăneşte rădăcina părului şi stimulează circulaţia sanguină. Părul devine mai viguros şi mai sănătos. Frecţionezi pielea capului timp de o lună,de două ori pe săptămână. Nu se clăteşte.

Preţ:12 lei

Datorită vopsitului,permanentului,decolorării şi altor „traume” de acest gen,să nu te miri dacă vei avea de furcă cu vârfuri despicate,păr tern,lipsit de strălucire sau sensibil. Pentru a întări firul de păr,poţi să foloseşti masca instant nutri-reparatoare Soin Vegetal,de la Yves Rocher. Această mască îmbogăţită cu unt de karité oferă elementele esenţiale nutriţiei şi regenerării părului,oferindu-i supleţe şi aspect mătăsos,plin de viaţă.

Preţ:32 lei

Mai multe