Ce greşeli de înfrumuseţare îi ţin departe pe bărbaţi

24 octombrie 2012   Viață de vedetă

Fie că recunoaştem, fie că nu, de cele mai multe ori recurgem la trucuri de înfrumuseţare pentru a fi mai seducătoare. Din exces de zel, este posibil să obţinem exact efectul opus, acela de a-i îndepărta pe cei la care ţinem.

Prea mult parfum...

...nu este neapărat şi cea mai indicată metodă de a cuceri. Trei pulverizări de parfum sau patru de apă de toaletă sunt de ajuns.

Rimel în exces

Aplicarea rimelului în straturi repetate,inclusiv pe genele inferioare,la fel ca fondul de ten sau pudra folosite în cantitate mare,încarcă machiajul.

Piele uscată

Nimic mai neatrăgător la o femeie decât mâinile şi picioarele uscate,care la atingere se aseamănă mai degrabă cu şmirghelul decât cu mătasea.

Cum anotimpul rece îşi intră în drepturi încet,dar sigur,n-ar fi rău să investeşti într-o loţiune de corp hidratantă sau într-o cremă de mâini pe care s-o ţii aproape.

Un machiaj extravagant

Fardul de ochi,îndeosebi cel în culori tari,chiar şi negru,folosit pe întreaga pleoapă superioară şi aplicat în mai multe straturi (ceea ce-i intensifică nuanţa),nu e tocmai o alegere bună când vrei să fii cuceritoare. Mai potrivit ar fi un machiaj subtil,de tipul smoky eye.

Mai multe