Ce înseamnă detoxificarea vaginală

15 mai 2017   Viață de vedetă

Aparatul genital feminin are nevoie de o atenţie deosebită, deoarece majoritatea afecţiunilor din această zonă pot fi prevenite cu o igienă corespunzătoare. Detofixicarea vaginală este un mic truc la care poţi apela pentru a avea grijă de sănătatea ta.

Din păcate acest organ este expus zi de zi la foarte mulţi factori ce pot perturba buna lui funcţionare. De la alimentaţie până la lenjeria intimă pe care o foloseşti,toate aceste detalii te pot afecta.

Metoda coreeană de detoxificare a vaginului

Cel mai vechi tratament prin intermediul căruia poţi să îţi cureţi în totalitate aparatul genital feminin vine din Coreea.Astfel spus cu ajutorul detoxificării vaginale poţi să întreţii sănătatea acestei zone şi să scapi de bacterii şi microbi.Pentru a realiza acestă procedură ai nevoie de un vas cu apă fierbinte în acre să adaugi câteva picături de uleiuri esenţiale. Te aşezi asupra acestui vas,iar aburul pe care îl va emana va ajuta la dilatarea vaselor de sânge şi la îmbunătăţirea circulaţiei sangine la acest nivel.Află mai multe despre ce înseamnă detoxificarea vaginală pe clicksanatate.ro

Mai multe