Ce mai face interpretul italian Nino D'Angelo. Iată cum dansează pe ritmurile piesei Jerusalema, la 63 de ani

26 august 2020   Viață de vedetă

Artistul napoletan Nino D'Angelo a devenit cunoscut publicului român, mai ales după recitalul de la Cerbul de Aur şi concertul de la Sala Palatului din 2004. Melodia sa ,,Senza giacca e cravatta” a făcut furori în cluburile din ţară în acea perioadă.

Puţini ştiu că pe lângă muzică, Nino D'Angelo a excelat şi în alte domenii artistice. El mai este şi actor, regizor de film şi scenarist. La cei 63 de ani, cântăreţul are o formă fizică bună şi îi distrează pe fanii săi cu filmuleţe haioase pe contul său de Instagram. Recent, a răspuns provocării de a dansa pe ritmurile piesei Jerusalema, devenită virală pe Internet.

        View this post on Instagram                   Repost....Oramai si balla solo jerusalema.😂😂😂😂😂😂😂 A post shared by Nino D'Angelo (@nino.dangelofficial) on Aug 21, 2020 at 1:24pm PDT

Repost....Oramai si balla solo jerusalema.😂😂😂😂😂😂😂

A post shared by Nino D'Angelo (@nino.dangelofficial) on

Mai citeşte şi: Dorian Popa l-a făcut celebru pe „Cheluţu“. I-a dedicat o piesă care a devenit virală pe Internet

Acum câţiva ani, la orice post de radio românesc auzeam vocea inconfundabilă a lui Nino D’Angelo, care îşi cânta trecutul nefericit în piesa „Senza giacca e cravatta“, adică fără sacou şi fără cravată, un om simplu, care a reuşit să-şi croiască un drum în viaţă, trecând prin sacrificii. Artistul, pe numele său real Gaetano D'Angelo, nu a avut o copilărie uşoară. El se naşte într-o familie săracă şi este nevoit să renunţe la studii pentru a-şi ajuta părinţii. Mai târziu, adunând ceva bani, îşi lansează albumul de debut „A Storia Mia”, care a avut un succes instantaneu, mai ales în Sicilia, unde este foate apreciat. 

Artistul s-a căsătorit la doar 22 de ani cu Annamaria, femeia care i-a dăruit doi băieţi – Antonio şi Vincenzo. Cuplul a sărbătorit recent 41 de ani de căsnicie.

În anul 2019, Nino D'Angelo a revenit la Festivalul SANREMO, însoţit de tânărul Livio Cori, cu piesa „O altă lumină” , care a fost foarte bine primită de public.

Printre hit-urile sale de success se numără Nu jeans e 'na maglietta, Jammo jà, Jesce Sole, Mari, Per sempre tua sarò şi altele.

Sursa foto: Instagram/ nino.dangelofficial, ninodangelo.com

Mai multe