Ce se întâmplă în Las Vegas nu rămâne în Las Vegas! Cum explică Prinţul Harry imaginile lui nud din 2012?

2 iunie 2021   Viață de vedetă

Ducele de Sussex a petrecut un weekend de pomină în Las Vegas, în 2012, iar întreaga petrecere memorabilă n-a rămas numai în amintirea lui şi-a celor prezenţi, ci a devenit subiectul principal al unor tabloide faimoase din întreaga lume, la acea vreme.

Cu toate că a trecut ceva vreme de-atunci şi subiectul părea îngropat de-a binelea, ei bine, iată că a fost scos „de la naftalină” şi dezbătut în cadrul podcastului Dax Shepard's Armchair Expert, zilele trecute. Soţul actriţei Kristen Bell a ţinut să ştie cât mai multe amănunte despre fotografiile nud apărute în presă, în 2012, cu Prinţul Harry.

Tu eşti singurul membru al familiei regale pe care-l cunosc şi asta doar din cauza imaginilor nud făcute în Vegas...”, a dezvăluit actorul hollywoodian Dax Shepard. Prinţul Harry a încercat să nu pară afectat de subiect şi a spus următoarele: “Încerci tot timpul ca alţii din jurul tău să-ţi echilibreze propriul comportament, nu-i aşa? Înţeleg perfect ce spui!”

Însă Dax n-a vrut să renunţe la asemenea subiect ofertant şi l-a complimentat pe Harry pentru fizicul său impresionat din fotografiile cu pricina. „Nu numai că apăreai în asemenea ipostază, dar erai într-o formă fizică de milioane!”, a exclamat actorul american. Atunci a fost momentul în care fiul cel mic – şi rebel – al regretatei Prinţese Diana a explicat cum de arăta atât de bine. „Mulţumesc! Imaginile au fost făcute cu numai câteva săptămâni înainte de-a merge în Afganistan.”

În 2012, Harry a fost fotografiat cu un telefon mobil purtând doar un colier la gât, fără haine pe el. Alături de el era o femeie dezbrăcată, care se ascundea după prinţ. Totul se petrecea în sala de biliard a unui apartament VIP dintr-un hotel din Las Vegas.

Altă fotografie ni-l arăta pe Harry îmbrăţişând-o pe aceeaşi femeie complet dezbrăcată. La numai câteva zile distanţă, imaginile cu pricina au fost vândute unui site tabloidizat din Statele Unite şi au fost apoi făcute publice în întreaga lume, lucru care a cauzat un sentiment de evidentă ruşine pentru rigida monarhie britanică.

După incidentul respectiv, Prinţul Harry a încercat să explice întreaga situaţie: „E limpede că am dovedit că eram mai mult un membru al armatei decât un prinţ, în acele momente. Totul se reduce la aşa ceva!”

Foto - Shutterstock

Mai multe