Ce tip de dermatograf ar trebui să alegi

11 ianuarie 2017   Viață de vedetă

Există atât de multe opţiuni în aceste zile în ce privesc produsele cosmetice, încât alegerea produsului potrivit pentru tine poate deveni o sarcină grea. Aşadar, dintre diferitele tipuri de dermatograf - lichid, gel sau creion, pe care ar trebui să-l alegi?

Iată care este cel mai bun creion de ochi pentru tine:

Înainte,trebuia să alegi între dermatograful creionşi cel lichid. Dar,în afară de acestea,mai există şi cel cu pensulă,gel. Şi,desigur,toate acestea sunt diferite,în funcţie de ce îşi doreşte fiecare femeie.Alegerea dermatografului se face în funcţie de tipul de piele.

Creionul kohl

Machiajul ochilor a început cu creionul kohl. Acesta se aplică cu uşurinţă şi se lucrează foarte uşor cu el. În cazul în care eşti începătoare în lumea machiajului,aceasta poate fi cea mai bună alegere.

Dermatograful lichid

Iubeşti ochii de pisică sau aripi pe ochii tăi? Atunci,trebuie să începi să le practici folosind dermatograful lichid. Acesta implică precizie. În plus,este cel mai rezistent şi cel mai bun în ce priveşte pigmentarea.

Citeşte şi:Culorile care se poartă la creionul de ochi

Dermatograful gel

Chiar dacă este foarte asemănător cu dermatograful creion şi cel lichid,cel sub formă de gel este mult mai pigmentat. El se găseşte în cutiuţe mici,cu o perie şi este mult mai uşor de folosit decât cel lichid.

Chiar şi începătorii pot folosi dermatograful gel. Un lucru trebuie ştiut:

Sfaturi:

Dermatograful arată ca un creion şi te ajută să desenezi liniile pe pleoape cu uşurinţă şi precizie.

Citeşte şi:7 secrete pentru un machiaj reuşit

În cazul în care vrei să faci aripi pe ochi,alege-l pe cel kohl,cu care îţi va fi mult mai uşor. Evită-le pe cele lichide.

Chiar dacă vârfurile se pot usca foarte repede,ele rămân în preferinţa femeilor din întreaga lume.

Mai multe